Nog één woning beschikbaar!

20 augustus 2020

De bouw van de woningen in de Gardenier is in volle gang. Op dit moment is er nog 1 woning beschikbaar en staan er nog 2 woningen onder optie. Wil jij hier ook wonen? Meld je dan snel aan! 

Type Sering
Bouwnummer 6 - Laantje van Kempen 14

Begane grond:
- Oprit met ruimte voor 1 auto op eigen terrein;
- Garage van ca. 17 m2;
- Entree aan de voorkant van de woning;
- Hal met meterkast, toilet en dichte trap naar eerste verdieping;
- De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning;
- De woonkamer aan de achterzijde van de woning is uitgebreid met 2,4 meter, zo ontstaat er een ruime living! Tevens voorzien van dubbele openslaande deuren naar de tuin, welke gelegen is aan het water.

Eerste verdieping:
- 3 slaapkamers (1 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde van de woning);
- Badkamer aan de voorzijde, standaard voorzien van douche, 2e toilet, wastafel en handdoekradiator.

Tweede verdieping:
- Zolderruimte;
- Afgesloten technische ruimte met opstelplaats luchtwaterwarmtepomp, wtw-installatie en wasmachine/wasdroger aansluiting.


De Gardenier heeft een kleinschalige opzet, goed voor luxueus wonen in een dorpse setting. Gesitueerd als een op zich staand woondomein aan de Noordweg, aan de rand van Den Haag.

Met 8 royale twee-onder-één kap woningen, met water aan diverse zijden combineert de Gardenier het beste van twee werelden!
De Gardenier biedt een kleine woonambiance met een eigen identiteit en intimiteit.
In de buurt en de omgeving kun je terecht voor allerlei activiteiten. Eenmaal thuis waan je je in rust.

De types Oleander en Magnolia (aan de Noordweg zijde) hebben extra grote kavels. Ze staan als woonblokken los van elkaar. Met een tuitgevel aan de voorzijde of achterzijde.

De vier woningen aan de zuidkant (types Camelia en Sering) liggen geschakeld aan elkaar. Dit zijn stijlvolle en robuuste woningen met veel leefruimte. Deze woningen hebben diepe achtertuinen, direct aan het water en gesitueerd op het zonnige zuiden.

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.